Jump to content

Toată activitatea

Acest feed se actualizeaza automat

  1. Săptămâna trecută
  2. Happy !!! Revizie la 30000 km. All good, doar ~300EUR. S-a cam aglomerat pe la service-urile din lista, dar pana la urma am gasit la King Auto a doua zi dupa ce mi-a aparut alerta in bord.
  3. Mai devreme
  4. Da, am aflat intre timp ca nu e integrat, merge doar prin telefon conectat.
  5. Multumesc , chiar se potrivesc bine ... Am cautat si eu prin 3 magazine Auchan .. si nimic
  6. se pare ca cei de la RAR au precizat ca este o stire falsă. se poate închide. mulțumesc
  7. Pentru folosirea rezervei slim sunt necesare prezoane mai scurte?
  8. salut anvelopele nexen cu care a venit masina sunt all sezon dar nu au marcajul cu muntele..au 4 pătrățele cu ploaia, zapada, noroi etc se va putea oare circula iarna cu ele, ținând cont ca din septembrie 2024 vor fi legale doar cele care au muntele si fulgul de nea? știe cineva ceva, ca masina e noua, cauciucurile.la.fel...nu as dori sa iau altele dedicate de iarnă daca si astea ar fi legale mulțumesc
  9. Vă salut, La Korando, nou, 6200 km, temperatura exterioară afișată la bord este mai mică cu aproximativ 6 grade C. Cu stimă, Ion Rouă
  10. revizia 2 la 15000 km schimbat filtrele si uleiul cu castrol magnatec , verificat instalația electrică 1423 Ron, 1 oră ca și durată
  11. Acum 3 saptamani cand mergeam la munca de la un camion ce venea din sens opus a sarit o piatra. Initial dupa zgomotul facut am crezut ca a lovit tabla masinii asta si pentru ca nu vedeam vreo urma pe parbriz. Dar dupa ce am ajuns am constatat ca in partea stanga sus la 4cm de marginea laterala si vreo 10 de cea de sus a aparut o lovitura de 1cm diametru. Peste cateva ore cand m-am dus sa inspectez parbrizul lovit am constatat ca a aparut o crapatura sinuoasa de vreo 15cm, care pana astazi s-a marit la vreo 30cm, migrand spre mijloc/jos. Am inregistrarea de pe camera masinii fata/spate cu momentul impactului si numarul camionului dar nu cred ca avea rost sa ma duc la firma careia ii apartinea acel camion sa cer daune. In definitiv soferul nu era vinovat si nici nu avea cum sa stie macar ce s-a intamplat. Norocul meu e ca am asigurare CASCO pe care am deschis un dosar de dauna. Intre timp am fost la un service care a preluat dosarul si in mai putin de o saptamana m-au sunat ca au adus parbrizul. La intrebarea mea daca este original acestia au spus ca nu, ca se potriveste... Am refuzat si le-am, spus ca nu vreau sa montez decat unul original, asiguratorul decontand suma respectiva. Intrebarea mea este urmatoarea. A mai schimbat cineva parbrizul la un Tivoli si daca a pus unul original sau aftermarket/no-name? Daca da, ceva impresii legate de noul parbriz?
  12. poti pune 2/3 poze cu ele montate pe masina ?
  13. Salut. Ma poate ajuta cineva cu instalarea sistemului de navigatie gps? Am de cateva zile un Korando 1.5, C300 pe benzina, AWD, AT. Am descarcat fisierul de instalare si un update harti pe stick de pe site-ul Ssangyong nav shop, dar pe ecranul de navigare in masina se citesc doar fisierele imagine. In manual nu scrie nimic de instalare, iar in instructiunile de pe ecran se spune doar despre iPhone, nu despre stick. Cum pot accesa fisierul executabil de pe stick? Multumesc.
  14. Acum vreo 3-4 ani am gasit niste aparatori la Auchan. Au mers puse usor si arata chiar bine. Au costat pana in 25 lei, si erau seturi pentru fata si spate (cate 2 bucati pe set).
  15. https://ottocast.store/products/mini-wireless-carplay-adapter Funcționează. Fără "lag" (întîrziere) la conectare...cca 3 secunde. Fără "lag" pe Waze (pe altceva nu am încercat încă).
  16. Si eu as fi interesat pentru Tivoli normal
  17. De când pun exclusiv Rompetrol (de 95), nu am mai sesizat fluctuații ale turației.
  18. Am trecut la carburant premium și nu mai face, cel ieftin am înțeles că are detonații necontrolate(arde mai prost). Problemă de carburant.
  19. Update, a dispărut mesajul de la sine, s-o fi recalibrat sistemul.
  20. Am platit undeva sub 1200 la ionrevizie similara la Valberto in Feb/2024. Expocar Calarasi au preturi mai mici. Poti suna la fiecare si afli exact. Merg la Valberto pt ca ma programeaza repede, prefer sa merg la 0800 si sa plec la 0900.
  21. ceva noutăți legat de tarife? ma apropii de revizia de 15000 in Constanța și am aflat ca ma ajunge la ExpoCar in jur de 1300-1400 ron. uleiul si toate filtrele e ok ca preț? ceva opinii din alte județe apropiate de Constanța?
  22. Și eu as fi interesat de un schimb cu jante pe 18 originale...aftermarket nu am văzut ceva sa îmi ia ochii, plus ca dupa trebuie sa stau sa vând jantele pe 16
  1. Încărcare activități
×
×
  • Create New...