Jump to content

Diomet

Members
  • Postări

    275
  • Dată înscriere

  • Ultima vizită

  • Nr de zile câștigate

    29

Urmăritori

Despre

  • Ziua de naștere 24.08.1981

Profile information

  • Localitate
    București

Mașină

  • Marca
    SsangYong
  • Model
    C300/S+/CET
  • An
    2021
  • Motorizare
    1.5GDI/AT6/FWD

Vizitatori recenți

Vizualizări profil

Realizările lui Diomet

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • One Year In
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • First Post

Insigne Recente

58

Reputație

  1. Prin amabilitatea lui George, care avea păstrate plăcuțele frână vechi, le-am măsurat cu șublerul pe toate părțile. Mai jos aveți rezultatul: Plăcuțe față: În link sunt cele compatibile după măsurători, cod P 30 036 sau 48130341A0 https://www.autokarma.ro/cautare-dupa-cod-produs?src=P30036 Plăcuțe spate:
  2. Diomet

    F.A.Q.

    La cum îmi dau seama din poză, a ieșit "brăduțul" din prinderile din spate. Trebuie să scoți piesa albă de tot și apoi să o pui pe șină pe direcția săgeții și să o capsezi înapoi:
  3. Diomet

    F.A.Q.

    Poți pune o poză?
  4. Din păcate nu există un răspuns pozitiv la această problemă la care unele service-uri se pare că insistă că așa trebuie să funcționeze. Nu știu dacă sunt senzorii de calitate îndoielnică, controller-ul lor, softul sau cine știe ce altceva. Urmăresk și partikip la acest subiect
  5. Am sesizat de 2-3 ori un tremurat mic, dar nu mi se pare îngrijorător
  6. Este o serie de condiții care duce la asta, mai ales în perioadele cu diferențe mari și bruște de temperatură de la zi la noapte. Mi s-a întamplat și la mărci cu pretenții, este...fizică. Recent la Korando, am ajuns acasă seara târziu, am oprit motorul și am terminat o convorbire telefonică mai lungă, timp în care parbrizul s-a aburit. A doua zi aveam gheață pe interior, lucru previzibil.
  7. Se mai întamplă, indiferent de marcă/model. Diferență de temperatură interior-enterior, face condens, se lasă frigul sub 0 grade și ai gheață pe interior.
  8. Așa am zis și eu la început. Te obișnuiești cu timpul :))
  9. Bun venit! Dintr-o sumă de motive logice consumul poate părea mare, dar este similar altor mașini de aceeași categorie. Atât 95 cât și 99(100) sunt E10, ce scrie pe capac. Eu alternez 2-3 plinuri de 95 cu unul de 99. Cea mai aditivată tinde să dispară mai repede din rezervor:) Nu știu dacă s-a mai scris, dar la alimentare poți folosi "metoda picătura". Din momentul când se oprește pompa mai poți pune încă 10L dacă apeși încet pe pistol.
  10. Update aici https://facebook.com/events/s/actiune-caritabila-craciun-clu/721481489900855/ Cu pași repezi se apropie sărbătoarea Crăciunului, și cred că toți am început să ne gândim câte zile mai sunt, să ne îndemnăm copiii să scrie scrisori către Moș Crăciun, astfel încât, încet încet, să putem să le oferim puțină fericire prin cadourile ”lăsate” sub bradul împodobit. Din păcate, unii copii nu vor simți asta, pentru că pentru ei noțiunile de ”mamă” sau ”tată” sunt abstracte. Unii au avut foarte puțin timp, alții nu au avut niciodată pe cineva cărora să le spună așa. Dar Moș Crăciun trebuie să vină și la ei, nu? Pentru că Moșul vine la toți copii din lume... Cu acest mic text introductiv, dorim să vă anunțăm ca noi, o parte din membrii Club SsangYong România, ne dorim să oferim puțină fericire până în sărbătoarea Crăciunului, unor copii din centrele de plasament, sau din comunități defavorizate. În această idee, dorim să vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre așa cum puteți (de preferat fizic), prin participarea la o acțiune de donații și ulterior dăruire de hăinuțe, jucării și alimente neperisabile. Vă puteți alătura discuției pe canalul de Whatsapp dedicat: https://chat.whatsapp.com/DQvnJjiPcYf6goRoaixzhJ Evenimentul va fi unul child-friendly, vă încurajăm să veniți însoțiți de copii, să ne dea o mână de ajutor Pentru donatii in bani, persoanele ce nu pot veni in persoana pot trimite banii in contul deschis la Banca Transilvania: Titular Ciungu Marian RO58BTRLRONCRT00B3345304 Revolut: https://revolut.me/claudiojhy
  11. Mai jos sunt codurile luate de pe factura ultimei revizii: https://www.clubssangyong.ro/forum/topic/152-coduri-piese-korando-c300/
  12. Nu aveam din păcate așa ceva. Înțeleg că montatorii de alarme au și acest produs.
  13. Le-am văzut în pozele unui coleg pe Facebook. Pe mine nu m-au convins. Am optat tot pentru varianta de la Element pusă de Sorin mai sus în special pentru faptul că acopera footrest-ul complet și pentru că are și pentru canalul median pe spate (la mine se urcă cea mică mereu acolo)
×
×
  • Create New...