Jump to content

Jetix

Members
  • Postări

    11
  • Dată înscriere

  • Ultima vizită

Profile information

  • Localitate
    BT

Mașină

  • Marca
    SsangYong
  • Model
    Tivoli Grand S+
  • An
    2022
  • Motorizare
    1 497 cm3, 163c

Vizitatori recenți

Istoricul vizitatorilor recenți este dezactivat

Realizările lui Jetix

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post
  • One Month Later

Insigne Recente

0

Reputație

  1. Ai apucat sa pui o remorca sau o rulota in carlig la tractat? Cum se comporta masina?
  2. Detalii financiare, timp de executie? Cei de la reprezentanta Iasi mi-au avansat pretul de 3500 lei (la sfarsitul anului trecut).
  3. In ultimul timp mi-a cam trecut de schimbat jantele. Dar daca ma razgandesc te anunt. Multumesc pentru oferta.
  4. Subscriu la faptul ca lacul este subtire sau de calitate slaba. Deja am o stersatura in partea dreapta spate... Initial am fost tentat sa cred ca de la o alta masina care m-a atins dar am realizat ca nu este asa. Stersatura este intr-o zona unde n-ar fi putut fi facuta de un alt autevehicul fara sa-mi stearga mai intai bara neagra, iar aceasta este intacta. Mi-am dat seama ca a fost facuta de o minge care a sters vopseaua in acea zona (in parcare la mine copii mai joaca mingea...). Asta este lacul de protectie... Ca sa-l protejez am dat pe deasupa un strat de ceara ceramica de la Sonax, lucru care se cunoaste la spalat. Daca inainte trebuia sa insist bine ca sa indepartez anumite lucruri cand spalam masina, acum luneca toata mizeria de pe masina. Intentionez ca inainte de intrarea in sezonul ploios sa-i fac din nou un tratament cu ceara respectiva pentru a proteja mai bine suprafata.
  5. Jetix

    Scut motor

    L-am montat vineri la un service al unui vecin (de fapt el l-a montat fiind de mesrie ). A ramas impresionat de cat de bine este facut si cum se potriveste la gauri. Se monteaza usor, doar trebuie putina atentie. Are dreptate Florin, merita investitia! Cel pe care l-am dat jos (de fapt sunt doua piese) le-am scos la vanzare pentru cei care au avut probleme si vor unul original. Anuntul este in sectiunea "Vanzari" pe acest forum.
  6. Am schimbat scutul original cu unul de otel iar in urma acestui schimb a ramas disponibil cel dintai (doua piese) pentru vanzare. Sunt stare foarte buna asa cum se poate vedea in imaginile atasate (masina o am de 4 luni). Pretul este 200 Lei la care se adauga transportul. Tel. 0749 026 617
  7. Jetix

    Scut motor

    Mi-am comandat un scut metalic de pe scutauto.ro, 510 lei cu tot cu transport. Cred ca e un pret bun tinand cont de faptul ca protejeaza mai bine partea de dedesupt, in conditiile in care merg pe dealuri si munti destul de des. Ramane sa gasesc unde sa-l montez. Poate adopt solutia cu rampa postata de Florin...
  8. Tivoli Grand pe care-l am a venit cu jante de 16 inch si anvelope M+S. De la celelalte masini pe care le-am avut sunt obisnuit sa am seturi de jante si anvelope separat pentru vara si iarna, sunt mai usor de schimbat la trecerea de la un sezon la altul. Intrebarea mea este daca a cumparat cineva jante din otel pentru acest tip de masina si daca da, de unde? A doua varianta ar fi sa le folosesc pe cele cu care a venit pentru iarna si sa iau un set de jante din aliaj pentru vara. M-am gandit la cele de 18 inch cu care venea pachetul Tech parca. Aici daca a putea sa ma ajute cineva cu indicele PCD. Daca aveti sugestii legate de acest subiect va rog sa le faceti.
  9. Dupa lungi cautari si discutii cu diferiti vanzatori, dar mai ales dupa configurarea pe pagina Thule am achizitionat barele transversale (Bare auto transversale Thule Evo WingBar), vanzator Provelo https://www.provelo.ro/produs/bare-auto-transversale/bare-transversale-thule/bare-auto-transversale-thule-evo-wingbar-7/?gclid=EAIaIQobChMIpoD1ttfv_gIVEfZ3Ch3PZg2NEAYYASABEgLJyvD_BwE Pe pagina Thule trebuie ales modelul XLV! Pot sa spun ca am tras lozul castigator cu ele. Se aseaza foarte bine pe barele longitudinale distantate de plafon, existente pe Tivoli Grand. Lucru de care ma temeam cel mai mult pentru ca am vazut la un coleg (care are Korando) montate niste bare foarte prost, piciorul sprijinindu-se doar pe un punct din suprafata barelor longitudinale. Atasez imagini pentru a va face o impresie de cele spuse mai sus. Sper sa fie de ajutor celor care au Tivoli si cauta bare transversale pentru el. Pret 1150 Lei + 30 Lei transport.
  10. Acum o luna am luat si eu un Tivoli Grand, culoare alba, din 2022. Asa am gasit-o la un dealer, cu pachetele Style Plus si Safety pe care le doream, la un pret mai bun. Problema cu lacul am sesizat-o si eu la spalare. Dupa prima spalare la self wash am iesit cu ea semispalata :)). Am deja 1600Km si nu am sesizat vreun neajuns, cu exceptia lacului . Sper sa nu fie cazul si de altele... La 7500Km sau 1/2 de an voi merge la prima revizie. Sunt curios ce-i vor face...
×
×
  • Create New...