DoruB Posted June 2 Share Posted June 2 Salut. Ma poate ajuta cineva cu instalarea sistemului de navigatie gps? Am de cateva zile un Korando 1.5, C300 pe benzina, AWD, AT. Am descarcat fisierul de instalare si un update harti pe stick de pe site-ul Ssangyong nav shop, dar pe ecranul de navigare in masina se citesc doar fisierele imagine. In manual nu scrie nimic de instalare, iar in instructiunile de pe ecran se spune doar despre iPhone, nu despre stick. Cum pot accesa fisierul executabil de pe stick? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pop Posted July 2 Share Posted July 2 On 02.06.2024 at 10:56, DoruB said: Salut. Ma poate ajuta cineva cu instalarea sistemului de navigatie gps? Am de cateva zile un Korando 1.5, C300 pe benzina, AWD, AT. Am descarcat fisierul de instalare si un update harti pe stick de pe site-ul Ssangyong nav shop, dar pe ecranul de navigare in masina se citesc doar fisierele imagine. In manual nu scrie nimic de instalare, iar in instructiunile de pe ecran se spune doar despre iPhone, nu despre stick. Cum pot accesa fisierul executabil de pe stick? Multumesc. Cred ca ai sistem multimedia nu navigație Dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoruB Posted July 2 Author Share Posted July 2 Da, am aflat intre timp ca nu e integrat, merge doar prin telefon conectat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts