Jump to content

Clasament Reputatie

Conținut popular

Showing content with the highest reputation since 20.03.2024 În toate zonele

  1. Credits to @UnderTaker: VID-20230108-WA0019.mp4
    1 point
  2. Plafornierele centrale au LED, nu însă și lămpile de la parasolare. Prin urmare s-a impus schimnbarea acestora. Becurile sunt de tip SOFIT de 31mm (exemplu aici) Aveți nevoie, evident, de 2 bucăți și de o șurubelniță mică sau ideal o unealtă de plastic. Se apasă ușor între lampă și poză cu șurubelnița dinspre portieră spre interior și se trage ușor în jos capăul lămpii. astfel încât să iasă de sub această clemă: Se înlocuiește becul și se pune înapoi, evident. Before: After:
    1 point
  3. UPDATE: Prima soluție, care se află mai jos, a fost un mic eșec. LED-ul luat era destul de chior și nici nu am reușit să fac rost de altul. La o verificare mai atentă am observat 2 "papuci" mamă la capetele becului Sofit. Așa că am achiziționat niște benzi de LED pe 6000K, papuci, varnish și am rezolvat problema: Dacă mai vrea cineva din zona București, îl pot ajuta cu asta. ===================================================================================== Pentru că sunt fan lumină albă, neutră în genere, și pentru că SsangYong a făcut niște tăieri de costuri la câteva becuri ieftine, am decis să le schimb eu. Unul din ele este cel din portabagaj. Becul necesar este unul de tip sofit, de 30(31)mm. Am optat pentru unul LED, de la Osram, care a costat 36 de lei. Aveți nevoie de o unealtă de plastic pentru a scoate ușor din cele 2 clipsuri capacul mat. Puteți folosi la nevoie și un card vechi sau chiar o șurubeșniță dacă aveți mâini de ceasornicar. Mai jos poze:
    1 point
  4. Deaorece am avut timp si un elevator disponibil, am hotarat sa ceruiesc podeaua masinii imediat dupa ridicarea de la dealer. Nu aruncati cu pierre, e decizia si masina mea. Cand am ridicat-o si am vazut ca e vopsita subtirel, am decis sa-i dau o mana de antifon la spray. Masina are insonorizant doar sub scaune dreapta-stanga & fata-spate. Apoi am aplicat ceara cu pistolul de teroson. Ajung 4 tuburi. Cost indeva sub 500 lei, manopera a fost a mea.
    1 point
  5. Am facut operatiunea cand masina avea 60km. Masina e antifonata bine la pasajul rotilor, de acolo pleaca zgomotul cel mai mare. Probabil voi izola usile, dar nu pt a atenua zgomotul exterior ci cat pt a imbunatati suntetul sistemului audio. Dar e o chestie relativ costisitoare, dar fff probabil o voi face. Sistemul audio e cam prastie.
    1 point
  6. Vazand ca esti fan bec led, poti sa le schimbi si lampile de dat cu spatele. Daca nu ma insel sunt becuri W10W. Eu am schimbat si becurile de semnalizare spate ch unele silver de la Philips, am masina gri inchis si nu voiam sa vad galbejala aia in lampa.
    1 point
  7. Așa cum spuneam și în topicul pentru schimbarea luminii de portbagaj, am continuat cu becurile de la numărul de înmatriculare. Am vrut tot LED, dar tot ce găsisem până atunci erau doar fără CANBUS, adică cu eroare de bec ars. (Ulterior am găsit și cu LED, o să le pun după ce se vor arde acestea, vezi la sfârșitul postării). Am optat pentru cele de mai jos, la prețul de 30 de lei. Schimbarea se face ușor, și este descrisă vizual foarte bine în manual: Iar rezultatul este mai jos, o lumină albă: Pentru becuri cu LED, se pare că alegerea este una de la Philips (Philips X-TremeUltinon W5W, 12V, 1W, 6000K)
    1 point
×
×
  • Create New...