Jump to content
 • Bine ai venit pe ClubSsangYong Romania

  Bine ai venit pe ClubSsangYong Romania! Ca și pe majoritatea comunităților trebuie să te înregistrezi pentru a posta, vedea sau descărca anumite resurse de pe forum. Nu îți fă griji, acest proces nu durează mult! Intră în comunitatea noastra - ClubSsangYong Romania - înregistrandu-te acum.

  • Deschide topicuri noi sau răspunde la cele deschise deja
  • Abonează-te la discuții pentru a primi pe email update-uri
  • Personalizeaza-ți pagina de profil și adaugă prieteni
  • Trimite mesaje private altor membri

 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.

Forums

 1. SsangYong Community

  1. Discuții generale

   Categorie rezervată discuțiilor fără un topic anume
   90
   posts
  2. Dealeri SsangYong

   Despre dealeri, pentru dealeri, pre-vânzare, vânzare, test-drive, impresii, experiențe
   10
   posts
  3. Service-uri SsangYong

   Despre service-uri, experiențele avute cu acestea
   50
   posts
  4. Întâlniri

   Întâlniri, ieșiri
   191
   posts
  5. Cafenea

   Discuții offtopic despre locuri și oameni, drumuri, călătorii, glume, etc

   6
   posts
 2. My SsangYong

  1. 190
   posts
  2. 285
   posts
  3. 1
   post
  4. 4
   posts
   • No posts here yet
 3. Modele mai vechi

  1. 3
   posts
 4. Mica Publicitate

  1. Vânzări - Cumpărări auto

   Vânzări - Cumpărări auto
   • No posts here yet
  2. Vânzări - Cumpărări piese

   Vânzări - Cumpărări piese
   2
   posts
 • Forum Statistics

  129
  Total Topics
  836
  Total Posts
 • Member Statistics

  439
  Total Members
  80
  Most Online
  Andrei
  Newest Member
  Andrei
  Joined
 • Posts

  • Sincer, nu am inteles ce problema ai si ce te deranjeaza! Trimis de pe al meu CPH2251 folosind Tapatalk
  • Salutare, Prima iesire (intamplator pe autostrada) cu nou achizitionatul Korando, varianta AT6/AWD, mers la 140km/h pe bord, cruise activ, aer pornit si... 12L/100km?? Ma rog, hai sa zicem ca "mi-a asumat" sotia asta... dar e normal totusi? Testdrive-urile spuneau de un 7/100 pe autostrada, dar poate mergeau cu 100 oamenii, deh... 8 combinat spunea manualu' Acum sa revin on-topic, nici o optiune care implica radarul masinii nu a functionat, adica: atentionare de apropiere de masina din fata, atentionare la plecarea masinii din fata SI evident nici prin gand nu mi-a mai trecut dupa constatarile anterioarea sa visez la franare de urgenta in caz de obstacol. Constatari si teste in benzinariile de pe traseu, nu in trafic!! Optiunile le-am activat pe absolut toate din menu, nu mai stiu cu ce bife a venit initial, dar poate mai e un buton magic de genul "to rule them all" adica botonu' care le controloleaza pe toate si nu e apasat? Ma puteti ajuta? Pana luni cand bat la poarta service-ului mai e o zi de duminica, poate ma bucur si eu de masina si ma fac de ras doar pe forum, nu in service. Ce e cu camera a functionat oarecum, adica lane assist si lane keeping, dar nimic legat de atentionari la semnele de circulatie... iar buba? Multumesc.
  • 4600 ron cirligul cu partea electrica și manopera in decembrie 2022, nu mai țin minte defalcat cît a fost. Ca timp citeva zile, mașina era în reprezentanta și pina am terminat cu actele și plata integral au montat și cirligul. O săptămână maxim. Trimis de pe al meu M2101K6G folosind Tapatalk
  • Salut, Ne poți ajuta te rog cu oferta pentru carlig, instalație și manopera? Cat au costat și cât a durat de la comanda pana la instalare? Mulțumesc!
  • Tot asa, sa nu uit:  Pentru cei care vor Android Auto via Wifi, eu am folosit un CarlinKit A2A. Este foarte rapida conectarea. Si aici cateva observatii in curs de clarificare: -am gasit uneori device-ul complet oprit ( ceea ce imi si doream ) dar in majoritatea situatiilor, device-ul este fie pe verde, fie in pairing mode. Presupunerea mea este ca alimentarea pe portul USB nu se taie dupa intreruperea contactului si Carlinkit intra in stdby fiind activat cand prin apropiere se afla un device cu bluetooth activ, cu care s-a mai conectat sau nu.  Aici ar fi o serie de configurari, inclusiv in setarile device multimedia->bluetooth.  Cert este ca atunci cand deschid masina, Carlinkit este pe verde si pe telefon imi apare notificarea ca sunt conectat la AA, inainte de a porni masina ( inainte chiar de a introduce cheia in contact).  O fi bine, o fi rau, nu stiu inca.   -Android Auto over wifi este o functie care apare pe telefon dupa ce se activeaza Android Auto Developer Settings ( nu developer settings al telefonului ). Pare ca standard este AA peste cablu. Ca nota interesanta ( si documentata cumva pe site-ul producatorului in cazul meu ), anumite telefoane cu fastcharge nu pot activa Android Auto prin cablu atunci cand sunt conectate direct la portul USB al Korando. Acest fapt a fost valabil si in cazul meu cu mentiunea ca dupa interpunearea Carlinkit A2A intre Korando si telefon (un Xiaomi ), AA a functionat corect.     Later edit: De cabluri nu scapi, ca la drumuri lungi si telefonul  trebuie alimentat.... eu neavand wifi charging in telefon trebuie sa folosesc evident un adaptor auto si cablul aferent  
 • Who's Online (See full list)

  • There are no registered users currently online
×
×
 • Create New...