Jump to content

Parbriz de inlocuit


Recommended Posts

Acum 3 saptamani cand mergeam la munca de la un camion ce venea din sens opus a sarit o piatra. Initial dupa zgomotul facut am crezut ca a lovit tabla masinii asta si pentru ca nu vedeam vreo urma pe parbriz. Dar dupa ce am ajuns am constatat ca in partea stanga sus la 4cm de marginea laterala si vreo 10 de cea de sus a aparut o lovitura de 1cm diametru. Peste cateva ore cand m-am dus sa inspectez parbrizul lovit am constatat ca a aparut o crapatura sinuoasa de vreo 15cm, care pana astazi s-a marit la vreo 30cm, migrand spre mijloc/jos.

Am inregistrarea de pe camera masinii fata/spate cu momentul impactului si numarul camionului dar nu cred ca avea rost sa ma duc la firma careia ii apartinea acel camion sa cer daune. In definitiv soferul nu era vinovat si nici nu avea cum sa stie macar ce s-a intamplat. Norocul meu e ca am asigurare CASCO pe care am deschis un dosar de dauna. Intre timp am fost la un service care a preluat dosarul si in mai putin de o saptamana m-au sunat ca au adus parbrizul. La intrebarea mea daca este original acestia au spus ca nu, ca se potriveste... Am refuzat si le-am, spus ca nu vreau sa montez decat unul original, asiguratorul decontand suma respectiva.

Intrebarea mea este urmatoarea. A mai schimbat cineva parbrizul la un Tivoli si daca a pus unul original sau aftermarket/no-name? Daca da, ceva impresii legate de noul parbriz?

img 01.jpg

img 02.jpg

img 05.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...