Jump to content

Aditzact

Members
  • Postări

    67
  • Dată înscriere

  • Ultima vizită

  • Nr de zile câștigate

    6

Toate postările făcute de Aditzact

  1. Eu folosesc bare/thule Proride 591 pe plafon. Am 1.78 si bicla pana la 15kg o pun lejer sus & singur & fara “scara”. Pustiul a trecut la o bicla de enduro, care e prea lunga si o sa pun carlig si suport in curand pt ea. Barele transversale & suport sunt mai ieftine….
  2. Cand o sa apara filtru de pilen cu carbon, o sa intre mai greu mirosurile. Momentan nu an gasit aftermarket.
  3. Atentionare de distanta intre masini functioneaza in trafic, cand radarul constata ca te apropii prea repede de masina din fata. Aceasta functioneaza la peste 25–30km/hr. Vino tare catre o masina oprita, sa vezi ca va intra atentionarea. Plecatea masinii din fata la semafir are in delay de 1-2sec, f rar mi-a dar bip, ca ma trezesc eu inainte si plec.
  4. A schimbat cineva uleiul la cutia automata? Daca da, la catj km si cat a costat?
  5. Nu reusesc sa descarc manual, l-ai putea trimite pe mail? As vrea sa stiu intervalele de service pt fluide(cutie / eacire / frana).
  6. Invarte roata care e in aer, deci daca rotile dupa “puntea” aflata pe sol nu au aderenta, nu treci. Anvelopele stock fiind de aosea se incarca repede daca e noroi si aderenta nu mai ai. AT ar fi bune, dar nu merg asa mult cu ea pe offeoad si nu se justifica
  7. Husa vine perfect Este ok pt keyless, lama nu iese. US $10.33 31% Off | Crazy Horse Leather Car Key Case Cover Fob Shell for SSANGYONG Tivolan Actyon KYRON REXTON Korando 3 button Car Accessories https://a.aliexpress.com/_EuAvVLX Pe fbk am incercat sa postez anonim, nu vreau sa am de-a face cu “comunitatea” de gica contra, dar adminii nu au aprobat postarea ….
  8. Nu e prima masina noua la care montez camera, pana acum nu am avut nici o problema.
  9. Bateria externa este incorporata in camera, se incarca in timpul mersului. Nu am idee cat tine, parking monitoring nu ma intereseaza cand masina este parcata acasa. Cand sunt plecat masina nu sta parcata pt periode lungi, deci va avea curent bateria respectiva.
  10. Am aproape 30000km din feb/22. O mare parte din insecte se curata la spalatorie, nu m-as agita pt asta. Pietricele mi-au ciobit parbrizul, am 4 ciobituri. Am izolat 2, celelalte 2 le-a facut sotia, au ramas asa. Ciobiturile se pot izola la ateliere specializate, dar imediat cum s-a intamplat, ca sa nu intre mizerie in ele. Daca apare fisura, schimb parbrizul si gata ….
  11. Piata de accesorii aftermarket e restransa la chestiile uzuale. O mana dibace cred ca ar putea mesteri ceva in spatele grilei. Sanse ca pietricele sa avarieze radiatorul sunt mici, zic eu.
  12. S-a demontat doar capacul de la suportul oglinda. Firul e tras pe sub captuseala plafonului si apoi prin stalpul A. Daca scoti chederul de la stalp, firul va intra usor, apoi cobori pana la tabloul de sigurante de unde alimentezi.
  13. Dar trebuie ceva transparent, ca sa se vada lumina ambientala. Daca pui alta culoare, nefiind taiate exact se vor vedea marginile. La mine au facut sablon home made, Korando fiind o masina mai rara, cei care fac seturi de folie protectie nu au.
  14. Piano black e susceptibil la zgarieturi, am decis sa-l infoliez. Am reusit sa fac bord(exclus zona displayului) si usile. Filia a fost taiata dupa sabloane, nu exista folie deja taiata pe piata. 500 lei Farurile aveau deja ciupituri mici, am preferat infolierea. 300 lei Am vrut chrome delete, dar din pacate rama de la usi nu permite. 450 lei Totul s-a facut la Color Shift in Constanta. Operatiunea a durat 6 ore. Am uitat de piano black care este in zona portbagajului, cand voi avea timp merg la baieti.
  15. Roata cumparata initial era cam mica, cumnatul a primit una mai mare decat ceea ce comandase pt un C klass, asa ca am facut schimb. Roata a venit cu 1.5bari, presiunea necesara e 4. Un compresor de masina nu ridica mai mult de 3bari, deci atentie. Eu am montat-o pe fata de proba, prezoanele originale se potrivesc(aveam ceva emotii ca sunt prea lungi), masina s-a comportat normal la 70km/h, nu a teas dreapta.
  16. Eu am montat o lampa cu acumulator si sensor. E lipita cu banda dublu adeziva pe partea stanga a portbagajului, revin cu poze pe zi. Sanse mari sa cada daca nu-s atent cu bagajele, dar se lipeste la loc. O voi incarca cu power bank, cand se duce bateria. Asta e lampa cumparata: US $1.78 50% Off | Xiaomi Rechargeable Motion Sensor Night Light 11/20CM Wireless USB Wardrobe Lamp For Kitchen Cabinet Bedroom Magnetic LED Light https://a.aliexpress.com/_Ex3gcyH
  17. Am luat si eu aceeasi dimensiune de rezerva. Se poteivesc prezoanele originale. Am mers 2-3km cu maxim 70km/hr, masina s-a comportat normal. Am montat pe fata roata slim. Ceea cumparata de mine a venit cu 1,5bari presiune, trebuie sa aiba 4bari. Nu stiu cate compresoare de masina urca preaiunea la peste 4bari, verific-o cand ai timp.
  18. Am facturile acasa, acum sunt plecat. Revin cu raspunsul marti seara.
  19. Eu i-am luat de la autodoc cu 90lei/buc, dar am renuntat la ei, dupa ce am dejantat anvelopele, vopseaua electrostatica se crapa, a fost o problema tehnica a cuptorului, vopsitorul le-a refacut gratuit. Senzorii/HUF stau pe in raft in garaj. Nu am cautat sa-i programez la dealer …. Lenes …
  20. Le-am gasit: - la noi cu 139 - cautare husa sezut - Aliexpress - 115lei, dar ajung peste o luna. Am comandat ceva asemanator cu incalzire, asa copii nu vor mai comenta ca ei nu au incalzire pe spate. Pt vara sunt super, eu pun prosoape, cand ne intoarcem de la plaja. Probabil voi comanda si eu. Multumesc pt idee!
  21. Mi-ai luat vorba din gura Pt bancheta spate as fi interesat si eu, iarna pielea e rece ….
  22. Placute fata & spate sunt la preturile spuse de mine mai sus. Brembo sunt mai moi din cate stiu. Textar am folosit si au fost ok. Placutele originale nu au avut martor sau tablita ca sa te avertizeze ca sunt la limita? Pacat de discuri. O sa dau cate o roata jos, sa verific.
  23. Ai idee ce placute au pus? Pe piata libera: Brembo ~ 600 Textae ~ 700. Manopera nu sare de 200lei. Ai vazut placutele vechi? Erau tocite aproximativ egal fata/spate? Masinile de generatie mai noua au franele setate sa tina cam egal fata&spate, astfel ajung sa se toceasca cam in caelasi timp pe ambele punti. Pe vremuri fata se tocea prima ….
  24. Site-ul ti-a recomandat marimea asta? E sensibil mai mica decat o anvelopa normala, dar la urgenta merge sigur.
×
×
  • Create New...