Jump to content

Noul Tivoli/Tivoli Grand


Admin

Recommended Posts

Tivoli Grand cuprinde o serie de soluții cu care călătoriile devin confortabile și pline de bucurie. Scaunele față cu încălzire, direcția asistată electronic, oglinzile retrovizoare exterioare cu încălzire și reglabile electric, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli Grand!


Mai multe detalii pe pagina dealerului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte platforme sociale

  • 2 months later...

Am climatizare bi-zonala pe Tivoli normal (X150). Ca sa am in interior o temperatura amvientala de 22 de grade, sistemul de cimatizare a fost setat iarna asta la 25,5-26,0 grade. Am intrebat la importator (d-l Mircea Loviste) si mi s-a spus ca ce se afiseaza pe cele doua butiane stanga-dreaota este temperatura de la gurile de iesire in habitaclu. I-am zis ca la majoritatea masinilor (si am condus cateva zeci cu clima automata) este temperatura din habitaclu. O fi greseala de proiectare, nu stiu, sa pui senzorii chiar la gura de ventilatie? Sa fie prostie? Habar nam. E prima masina Ssangyong pe care o posed, am mai avut coreene (diverse-Kia, Daewoo, Hyundai) dar observ ciudatenii explicate ciudat de importator. Recunosc, masina are un raport calitate/pret foarte bun (altfel nu as fi cumparat-o), dar totusi...

Link către comentariu
Distribuie pe alte platforme sociale

Hm... Nu am întâlnit la nicio mașină până acum treaba asta. Senzorii sunt undeva central, în consola centrală, dar în niciun caz în gura de ventilație.

Iar ce spune domnul cu pricina nu are sens. Dacă senzorii sunt la gurile de aerisire ar trebuie să setezi temperatura mai jos, nu mai sus, pentru că la ieșire o să fie temperatura mai ridicată decât în habitaclu. Ca să aibă sens ce spune el ar trebui ca senzării să fie în...portbagaj :)

O să verific acest lucru, când va ajunge Korando

The quieter you become, the more you can hear...
Link către comentariu
Distribuie pe alte platforme sociale

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...